U bent hier > Home > Wie zijn we? > De oplossing


Blue Corner, provider van diensten voor gebruikers van elektrische voertuigen is er meer dan van bewust dat de invoering van het elektrisch voertuig enkel zal slagen indien de drempel voor de consument zo laag mogelijk gehouden wordt.

Het doel van ons aanbod en onze oplossingen is hier ons antwoord op. Wij wensen de last die gepaard gaat met het invoeren van deze nieuwe technologie weg te nemen bij de consument en de verdelers van voertuigen. Wij wensen de consument te "ontzorgen".

Voor het ganse traject vanaf de verkoop van het voertuig, keuze van het juiste materiaal, installatie, keuring, bieden wij een zeer accurate opvolging. Correcte rapportering hoort hier uiteraard ook bij.

Deze diensten hoeven niet veel te kosten, om de drempel op financieel vlak te verlagen verhuren wij het nodige materiaal. Voor de prijs van nog geen 10 liter benzine per maand bieden wij al een laadabonnement met inbegrip van een thuislader.

Bovendien zorgt Blue Corner voor een openbaar netwerk. Als eerste in Europa zijn we erin geslaagd om een roaming akkoord af te ronden met onze buurlanden.

Deze samenwerking met Nederland (E-Laad) en Duitsland (Ladenetz) zorgt voor het grootste Europees netwerk

Blue Corner NV, Rijnkaai 37
2000 Antwerpen / Belgium
T  +32 (0) 3 337 38 30
F  +32 (0) 3 337 38 31
E  info@bluecorner.be

Algemene voorwaarden
Garantievoorwaarden