U bent hier > Home > Wat doen we? > Algemeen


Wij, Blue Corner, zorgen ervoor dat u, vanaf nu, zorgeloos elektrisch kan rijden. Met een Blue Corner laadpas kan u probleemloos uw auto, scooter of fiets opladen in 7 landen.

Het doel van ons aanbod en onze oplossingen is hier ons antwoord op. Wij wensen de last die gepaard gaat met het invoeren van deze nieuwe technologie weg te nemen bij de consument en de verdelers van voertuigen. Wij wensen de consument te "ontzorgen".

Voor het ganse traject vanaf de verkoop van het voertuig, keuze van het juiste materiaal, installatie, keuring, bieden wij een zeer accurate opvolging. Correcte rapportering hoort hier uiteraard ook bij.

Deze diensten hoeven niet veel te kosten, om de drempel op financieel vlak te verlagen verhuren wij het nodige materiaal. Voor de prijs van nog geen 10 liter benzine per maand bieden wij al een laadabonnement met inbegrip van een thuislader.

Bovendien zorgt Blue Corner voor een openbaar netwerk. Als eerste in Europa zijn we erin geslaagd om een roaming akkoord af te ronden met onze buurlanden. Deze samenwerking met Nederland (E-Laad) en Duitsland (Ladenetz) zorgt voor het grootste Europees netwerk.

In België start Blue Corner, in samenwerking met Telenet, Eandis, Federauto en VUB, op 14 februari met de uitrol van de EVA proeftuin (Project van Minister mevrouw I. Lieten) Deze proeftuin zal ervoor zorgen dat er meer dan 220 laadpalen in meer dan 50 steden en gemeenten worden geplaatst. En dit is maar een begin.

Blue Corner heeft plannen om binnen de twee jaar meer dan 1.200 laadpalen op openbaar domein te plaatsen.

Meer info: www.elektrischevoertuigeninactie.be (EVA)

Blue Corner NV, Rijnkaai 37
2000 Antwerpen / Belgium
T  +32 (0) 3 337 38 30
F  +32 (0) 3 337 38 31
E  info@bluecorner.be

Algemene voorwaarden
Garantievoorwaarden